Crowdfunding - Feriehus til Familier med organsvigt

Crowdfunding - Feriehus til Familier med organsvigt

Hjælp os med at rejse de sidste 135.000 kr.

Patientforeningen Organdonation - ja tak! ønsker et feriehus, som kan udlånes til familier ramt af organsvigt eller transplanteret.

Feriehuset bliver et rekreativt fristed, som udlånes til familier, hvor mor, far, søster eller bror, som er ramt af kronisk og livstruende sygdom, som følge af organsvigt eller svære transplantationsforløb. Feriehuset vil også blive brugt til at afholde socialrekreative weekendophold for både unge og voksne.

Til dato har vi rejst 2.77 mio. kr. til projektet - og vi mangler nu kun 135.000 kr. for at kunne realiserer projektet.

Den sidste midler håber vi bl.a. på at kunne rejse via dette crowdfunding projekt, hvor du kan vælge at støtte en af nedenstående indsamlinger med dit bidrag. Alle beløb, små som store gøre en forskel - og dit bidrag støtter det fælles crowdfunding projekt: Feriehus til familier med organsvigt - uanset hvilken indsamling du vælger at støtte og give dit bidrag til.

Du kan også oprette din egen indsamling under crowfunding projektet, hvor du kan opfordre dit netværk til at støtte din indsamling og dermed hjælpe til med at indsamle et endnu større beløb til projektet. Klik på knappen "Start indsamling" - for at oprette din egen indsamling.

Din indsamling kan være en helt alm. indsamling, men den kan også handle om, at man støtter dit løb med fx 5 kr. pr. km. du løber på en måneds tid eller du kan bage en kage og sælge den på dit arbejde eller indsamle pant til til projektet. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

På forhånd tak for din støtte...
Organdonation - ja tak!

13.010 kr.
Indsamlet


7
Indsamlinger

61
Donationer