Esthers indsamling for Organdonation - ja tak!

Giv bidrag
Oprettet Af:
Karen Heidelbach
Samler ind til:
Organdonation - ja tak's generelle arbejde

Esthers indsamling for Organdonation - ja tak!

Kære Alle,
Vi har startet denne indsamling for, at hjælpe de familier der får organdonation tæt inde på livet. Vores håb er at forbedre livsvilkårene for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ.

Vi ønsker at være med til at forbedre tilværelsen for de familier, som pludselig rammes af alvorlig sygdom og organsvigt. Vores familie fik selv organdonation tæt ind på livet, da vores datter Esther fik konstateret leverkræft i en alder af 1½ år - og efter 10 kemobehandlinger kunne lægerne ikke gøre mere og hun blev skrevet på ventelisten til en ny lever.

Tiden på ventelisten var ubeskrivelig lang og rigtig hård for os alle. Vi følte os efterladte og alene, og det var svært for andre at forstå, hvad vi gik igennem i de måneder. Samtidig oplevede vi den store forskel, der var fra at være kræftpatient til at være transplantationspatient, og hvor lidt støtte og opmærksomhed der var fra samfundets side, på den nye patientgruppe vi nu tilhørte. Vi fandt ud, af hvor skidt det står til med organdonation i Danmark og hvor lidt organdonation fylder for den enkelte dansker samt hvor lidt fokus og ressourcer, der pludselig var til familier som vores. Vi ville ønske, at vi kunne have fået mere støtte, men der var ingen organisation vi kunne vende os mod og få hjælp og rådgivning hos.

Derfor håber vi, at Esthers indsamling kan være med til at lette tilværelsen for de 450 danske børn, unge og voksne, der lige nu står på ventelisten til et nyt organ og forbedre vilkårene for de transplanterede og deres familier, hvor livet og hverdagen er påvirket af livstruende kronisk sygdom. Det er altafgørende, at der findes hjælp at hente, så støtten kan nå helt ud på hospitalsgangene og ud til de familier, som har fået deres liv og tilværelse væltet omkuld – og som er påvirket af livstruende kronisk sygdom fordi far, mor, eller en søskende bliver ramt af organsvigt.

Organsvigt kan ramme os alle, ingen kan sige sig fri for en dag selv, at få brug for et nyt organ.

MobilePayDu kan også give et bidrag via MobilePay til nummer 65 900 - husk at mærke dit bidrag med "Esther".

Tak for din støtte...
Karen & Lasse

Læs Esthers historieLevertransplantation redder Esthers liv

Giv bidrag
1.500 kr.
75%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Anonym Anonym gav 100 kr.

 • Anonym Anonym gav 50 kr.

 • Anonym Anonym gav 200 kr.

 • Christina Christina gav 200 kr.

 • Anonym Anonym gav 200 kr.

 • MobilePay MobilePay gav 100 kr.

  Comentario La donación se asocia con la cuenta de usuario conectado con esta dirección de email. Si no existe una cuenta de usuario, se creará de forma automática, pero la persona no será notificada.

 • Pernille Bøgh Jørgensen Pernille Bøgh Jørgensen gav 100 kr.

 • Henrik Byrial Henrik Byrial gav 300 kr.

 • Lene Beck Holm Lene Beck Holm gav 200 kr.

  Har selv et barn, der har stået på venteliste.

 • Bente Naundrup Bente Naundrup gav 50 kr.